Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem dziewczyna...

mister98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :P z góry piszę, jeśli macie coś głupiego do napisania to wstrzymaj się !, natomiast coś mądrego to pisz zostaniesz nagrodzony !

Mam problem chodzi o laske. Gadam z nią pisze na gg tam nie raz pogadam z nią w realu raz się napisałem szłem z kumplami z nią i mówiłem do niej kotku pa i wgl a ona udawała, że nie słyszy i mówiła co... Podoba mi się w Uj, ładna jest, tylko nie wiem czy ja się jej podobam... i czy chce ona ze mną byś. Jak tak delikatnie podpytać ją o coś takiego tzn czy chciała by ze mną byś coś ? Boję się wprost spytać bo wiadomo mamy po 14 lat... Nie zgodzi się wyśmieje i wgl tzn tak też może byś. Z góry Thx

Opublikowano

Gadaj z nią dalej, jak zobaczysz że cie nie olewa, z checia z toba gada i w ogole, to mozesz bez problemu się wprost zapytać. Jeżeli rozmawia z tobą o nie tylko nauce, grach czy tam muzyce, a także o swoich problemach, to wiedz że coś się szykuje :)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Ma racje, dobrze by zrobiła gdyby Cie wyśmiała... jak jej mówisz " kotku pa " a kilka razy z nią pisałeś na gg i rozmawiałeś w realu to się bym nie dziwił gdyby straciła " smaka " na Ciebie ;]

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Dokładnie to co Roy , chcesz z nią chodzić zapewne dlatego że jest ładna, to tymczasowe zauroczenie, przejdzie Ci .

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

i tak nie poruchasz .... swoją droga nie plątaj sie tylko sie skrzywdzisz bo dziewczyny w naszym wieku bawia sie naszymi uczuciami

pozdr.

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

To nie jest wiek na miłość. To chwilowe zauroczenie.

O ! :)

Gadaj z nią dalej, ale nie przez GG, tylko może zaproponuj jakiś wspólny spacer.

Przez GG jeżeli się gada spontanicznie, a w RL się już 'peszysz' to ona to na pewno zauważa.

Musisz pewny siebie być.

23l1bfs.png

Opublikowano

w dzisiejszych czasach to i 14 latki w 60% są przeruchane, takie czasy nastały że aż strach

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

i tak nie poruchasz .... swoją droga nie plątaj sie tylko sie skrzywdzisz bo dziewczyny w naszym wieku bawia sie naszymi uczuciami

pozdr.

Ale nie wszystkie się bawią :P, zarywam do takiej jednej, wiem że Ją kocham, ale nie wyskakuje z tekstem " pa kotku " bo od razu < papa >

UP, u mnie w klasie na 100% ani jedna nie przeru*ana ... same kujonki , tylko nauka w głowie,

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

What the hell?

Jak bym widział siebie miesiąc temu, ale bez tych komentarzy ,,kotku pa" Mi się niestety nie udało, zapomniałem i jadę dalej :D

@top

Zaproś ją gdzieś typu park, kino, staw/jezioro/morze, albo po prostu do jakiejś restauracji i ładnie zbajeruj. Ale pamiętaj, bądź sobą! Nikogo nie udawaj! Nie kłam, bo jak się pomylisz to lezysz...

Pzdr

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

UP, łatwo powiedzieć, gdy ktoś się zabujał w takie dziewczynie co musi mieć pozwolenie od mamy i taty to nie ma szans na zaproszenie do kina ;xxx to jest mój problem.

narutotagkopia.jpg

Specjalista
Opublikowano

Co wy podajecie przykłady jak dla dorosłych ludzi. W wieku 14 lat raczej na dyskoteki nocne nie wpuszczaja.

Jedynie gdzie mogą pójść to do parku, albo do kina.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Zauroczenie ROX!!

@top

Zadziwię tutaj wszystkich panów ale.. kobieta to też człowiek i też zachowuje się jak człowiek i ma uczucia (dziwne ;<)

Nie rozumiem twojej paniki, działaj do chuja!

Spontan ROX!

; )

Opublikowano

Jak rozmawiasz z nią tak jak tutaj piszesz to lepiej sobie daj spokój, bo dwa razy musiałem przeczytać żeby Cię zrozumieć.

Ja jak miałem 14 lat to jeszcze nie myślałem o tym żeby dziewczynę mieć :s

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Jezus, też mógłbym napisać że podoba mi się dziewczyna, która chodzi z moim przyjacielem, ale tego nie zrobię.Następnym razem pamiętaj MPC to nie samosia ;]

@Topic To zwykłe zauroczenie, przejdzie ci.Jeśli walniesz do niej prosto z mostu, to cię "oleje ciepłym moczem".Zaś gdy będziesz podchodził spokojnie do niej, to może może... ;]

Opublikowano

Jakbyś ją naprawdę kochał, to nie pisałbyś na forum, żeby Ci ktoś pomógł, tylko sam działabyś.Zastanów się nad tym.

Opublikowano

FejsPalm

Po co w wieku 14 lat mieć dziewczynę? Chyba tylko dla szpanu...

Prawdziwe uczucie miłości poznasz póżniej, kiedy wydoroślejesz.

Opublikowano

Gadaj gadaj i gadaj oczywiście mądrze :D

Może się wstydzi odpowiadać Tobie na "kochanie" itd :D

Będzie dobrze :]

Opublikowano

Dziewczyna ? Beee. Zagraj w coś i Ci przejdzie.

W ogóle "kotku pa" ? Jakie teksty o.O

Skoro udaje, że nie słyszy to mówi to samo za siebie. Zwaliłeś sprawę tym tekstem.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Kotku pa? Tutaj co niektorzy maja racje co do tego tekstu xD Wystarczy zwyczajne -Czesc ;d Ewentualnie do Jutra =P Ale tak czy siak to zauroczenie. Daj sobie spokoj bo Bedziesz mial przesrane ,nie kazda kobieta jest rozwinieta emocjonalnie ;-)

61093c6efb.png

Opublikowano

hmmmm znam się z nią długo nawet chodziłem z nią do klasy jakieś 1 klasy do piątej potem przeniosłem się ... Wiem dobrze, że to zauroczenie. Chodzimy grać w tenisa spotykamy się na orliku i wgl Wtedy ten tekst zajebałem bo po % byłem... Piszę bo się krępuje, mieszkam w takim małym miasteczku więc nie chcesz se siary zrobić... Bo wiecie jedna osoba się o czymś dowie to odrazu wszyscy. Jak tak delikatnie ją podpytać czy mam u niej szanse czy coś w tym stylu ?

Opublikowano

Nie musisz przecież być pro elo pedałkiem, żeby się podobać dziewczynie. Gadaj z nią i to wystarczy. Po jakimś czasie się spytaj czy chciała by z Tobą być. Nie każdy jest idealny. Ona musi zobaczyć, że Ci na niej zależy. Rób beke przy niej, ale bez przesady, żeby nie postrzegała Cię jako idiotę.

@up

Musisz się przezwyciężyć i się przestać wstydzić. Co z tego, że się ktoś dowie? Próbuj. Przecież nic nie stracisz, a możesz tylko zyskać.

34979.png31850.png

9099.gif868.png

20316.jpg35106.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...